Det blir ikke ordentlig julestemning uten en skikkelig julekalender. Frøya.no og Frøya handelsstand har i mange år laget julekalender sammen.

Hver dag fram mot jul gir handelsstandens medlemmer bort en julegaver til en som klarer oppgaven bak dagens luke i julekalenderen.

Siden handelsstanden på Frøya liker at du handler lokalt til jul, har årets kalender Frøya som tema. Bak alle 24 luker, finner du et spørsmål om noe som har skjedd på Frøya i året som har gått.

Din oppgave blir å finne riktig svar på spørsmålet.

Vinneren

I går skulle vi frem til en kjendis, som kom til Frøya med noe som sjeldent som et aksjeshow, og fikk publikum til å gapskratte. Han var også en god venn av Aune Sand.

Svaret var selvsagt Alex Rosén.

En av de som visste det var Randi Melkstavik Brevik.

Du er vinneren av premien fra Rabben restaurant. Du kan dermed dra til restauranten, og hente gavekortet ditt på 300 kroner.

Gratulerer!

DAGENS OPPGAVE

I dag er det Hotell Frøya som åpner luka og byr på julegaven. De byr på også på et gavekort til en verdi av 300 kroner til vinneren av dagens kalenderoppgave.

Her er dagens spørsmål:

En av de største begivenhetene vi har hatt i kommunen vår i år, er besøket fra en 3,5 meter høy verdenskjent gjest.

Hun reiste ut til havgapet og Sula helt i slutten av juli, og gjorde sterkt inntrykk på alle som så henne. Det ble også folkefest ute på Sula i anledning besøket.

Hva het gjesten?

Vet du svaret?

Send det på mail til oss.

Skriv svaret, og navn og adresse, og send mail til redaksjonen@avisafroya.no innen klokka 21:00 i kveld.

Merk mailen med: Julekalender og lukenummer (Altså «Julekalender luke 8»)

I morgen trekker ut en vinner blant dere som har riktig svar.

Lykke til!